Curs d’Scratch 2014-2015

El dia 21 d’octubre del 2014 va començar el curs d’Scratch 2014-2015, destinat a nens i nenes de 5è i 6è de primària de Sant Julià de Vilatorta. En què consisteix el curs?

S’utilitza el programari Scratch per introduir els conceptes més elementals de la programació. Es disposa d’una sèrie de projectes pensats perquè els nens aprenguin els fonaments de la programació d’ordinadors de forma divertida. Els nens van adquirint nous conceptes relacionats amb la programació a través de la realització de petits videojocs o animacions amb Scratch. Cada projecte està dissenyat de forma que els nens hagin de desenvolupar la seva creativitat per resoldre una sèrie de reptes que es plantegen.

El curs segueix el calendari escolar i finalitzarà el juny del 2015.
Dia, hora i lloc on es realitza:

Els dimarts de 17:00-18:00h al Col·legi del Roser.

Una setmana abans de l’inici, vam tancar les inscripcions amb els 12 primers alumnes del curs d’Scratch 2014-2015! Enhorabona!

Tots aquells i aquelles que no hàgiu pogut fer la inscripció i us interessi el curs, informar-vos que us podeu apuntar a la llista d’espera i ens posarem en contacte amb vosaltres si s’obren noves places durant el curs:

Cliqueu aquí per apuntar-vos a la llista d’espera