Imatge

Últim dia del primer curs de programació amb Scratch!

El proper 16 de juny finalitzarà el primer curs de programació amb Scratch del CodeclubVilatorta. Els 10 nens i nenes de les dues escoles del poble que han participat al curs hauran assolit el Primer Nivell de programació amb Scratch, enhorabona!

El curs va començar a l’octubre, com a una activitat extraescolar oberta a tots els nens i nenes de 5è i 6è, la primera que realitza el CodeclubVilatorta (creat el passat setembre). Durant el curs, els alumnes han realitzat 6 petits jocs d’ordinador i actualment estan dissenyant i programant el seu propi joc. L’últim dia, es farà una cloenda on els alumnes presentaran els seus projectes finals a les famílies. Us hi esperem a tots!

L’activitat ha funcionat a base de voluntaris i alumnes amb moltes ganes d’aprendre, i la intenció del club de programació és poder oferir un curs de Segon Nivell perquè, aquells qui ho vulguin, puguin continuar. El CodeclubVilatorta vol donar les gràcies al Col·legi del Roser per acollir-nos i cedir-nos l’espai amb ordinadors on, cada dimarts, ens hem trobat i hem après entre tots. Així com a l’Escola Bellpuig i l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta pel seu suport i col·laboració.