Concurs d’Scratch a Olot!

El proper 18 d’abril es realitzarà un concurs d’Scratch dins de les jornades Robolot 2015!

El repte Codeclub Robolot és un concurs per equips destinat a nens i nenes de 5è i 6è de primària. Els equips seran formats per grups de 4 nens i nenes acompanyats d’un responsable, que pot ser un mestre o un pare/mare (aquest/a no podrà intervenir en la resolució dels reptes).

El concurs té dues fases:

  1. Primera fase: resolució d’un repte Scratch amb diferents nivells de dificultat. Els 4 equips amb més puntuació passaran a la segona fase.
  2. Segona fase: creació d’un projecte Scratch seguint unes directrius específiques.

L’equip guanyador de la segona fase rebrà com a premi un kit de robòtica Imagina 3D Bot més accessoris. L’equip finalista obtindrà com a premi un kit de robòtica Imagina 3D Bot. Tots els concursants rebran una samarreta per haver participat al repte. En aquest enllaç podeu consultar les bases del concurs que es realitzarà de 15:00 a 18:15h el dia 18 d’abril a Olot.

Les inscripcions podran realitzar-se fins el dia 10 d’abril de 2015 a la web de Robolot: https://sites.google.com/site/robolot/inscripcions

ROBOLOT 2015 es durà a terme el 18 i 19 d’abril  a Olot, i entre d’altres, s’ofereixen Tallers, Concursos, Xerrades… relacionades amb el món de la Robòtica i l’educació. Podeu trobar més informació als enllaços següents: